Nu de “storm” is gaan liggen naar aanleiding van mijn NK prestatie word het tijd voor de volgende stap in mijn atletiek carrière. Een persoonlijke site. Een tijd lang vond ik het maar niks, want wie wil er nou wat over mij weten. Dit is nu wel veranderd, want van allerlei mensen hoor ik dat ze mijn prestatie hebben gezien en zijn benieuwd naar mijn verdere seizoen en vragen naar vorige en toekomstige prestaties. Dit komt, omdat ik op het NK indoor de aansluiting gevonden met de nationale senioren top en de Europese top toch ook in de lijn der verwachtingen ligt. Door middel van deze site kan iedereen die dat leuk vind bekijken welke prestaties ik heb geleverd en op welke wedstrijden ik ga starten. Daarnaast hoop ik met mijn persoonlijke verhalen menig hardloper te inspireren

Een persoonlijke site, maar dan wel op mijn manier.. Naast mijn atletiek prestaties leek het mij leuk om mijn muzieksmaak te delen met de wereld. Tijdens duurlopen kan ik namelijk ontzettend genieten van een lekker nummer. Ik merk dat ik harder ga lopen als bij een snel rock nummer van bijvoorbeeld de “Foo Fighters” en dat ik tot rust kom en mezelf kan openstellen voor de schoonheid van de omgeving bij bijvoorbeeld een nummer van “Naked and Famous”. Hopelijk zijn er mensen met dezelfde ervaringen die nog een paar nieuwe hardloopnummers kunnen verkrijgen en die misschien ook mij nieuwe muziek kunnen bezorgen.

By | 2012-05-13T13:22:49+02:00 april 20th, 2012|Internationaal, Nationaal, Regionaal, Training|1 Comment