Morgen is het dan zover.. De series zijn bekend en ik weet wat me te doen staat. De eerste 4 en de 4 tijdsnelsten gaan door. Hopelijk zit ik morgen bij deze groep. Qua pr sta ik als 3e geplaatst, dus alles is mogelijk!

Vandaag heb ik de baan wat rondgelopen en een paar versnellingen geplaatst om de ondergrond te testen. Opvallend waren de bochten. Deze zijn erg scherp aan het begin en het eind en in het midden vrijwel recht. Dat word dus goed opletten in de bochten, maar dit kan dus wel betekenen dat ik voordeel pak op atleten die minder goed op de bocht anticiperen.

 

Deze avond was ook nog kort een teammeeting en een moment voor de pers om even met verschillende atleten te praten. Ik had het lekker rustig en kon met Guido, die vandaag ook aanwezig was even bijpraten.

Nu lig ik op bed en ga zo slapen om zo goed mogelijk uitgerust te zijn om de series zo scherp mogelijk te zijn!

By | 2017-07-21T09:58:22+02:00 juni 26th, 2012|Internationaal|1 Comment