Begeleiding 2017-07-21T09:58:22+02:00

Guido van Weeren – Coach


Sinds 2004 is Guido trainer. Eerst bij de jeugd van ATC’75 in Haren waar hij een allround groep trainde. Later in Groningen waar hij de middenafstand jeugd trainde. Sinds 1 april 2007 is hij als trainer verbonden aan Team 4 Mijl.

Daarnaast is hij de oprichter trainer van de Loopacademie van de LOOT-school (Belcampo) in Groningen. Zie voor meer info: www.loopacademie.nl

Guido was als atleet gespecialiseerd in 800 en 400 meter. Zijn persoonlijke records (1.51.08 en 48.64) bereikte hij in 2005 en 2004.

Verder is Guido docent Atletiek aan het Alfa-College bij de sector Sport en Bewegen (vgl. CIOS) en werkzaam in de talentontwikkeling voor Groningen Atletiek.

 

Tom Kraaij – Krachttrainer


Tot de zomer van 2010 was Tom actief op de 200m (PR: 22,80) en 400m (PR: 50,91). Gedurende zijn carriere heeft hij veel te maken gehad met blessures; tijdens het herstellen van deze blessures heeft hij veel aan specifieke krachttraining gedaan. Omdat de blessures bleven komen en prestaties uitbleven heeft hij in de zomer van 2010 besloten zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Sinds september 2010 is Tom vaste krachttrainer van Team 4 Mijl en brengt hij zijn kennis en ervaring op het gebied van krachttraining over op de atleten uit het team.

 

 

 

Jan Douma – Sportmasseur

Ik ben Jan Douma, geboren en getogen Groninger, met liefde voor sport. Voetbal, squash, jiu jitsu, skiën en hardlopen heb ik zelf beoefend en het hardlopen beoefen ik nog altijd. Daarnaast ben ik regelmatig op de tribunes te vinden bij het voetbal, handbal en basketbal. Na een periode voorzitterschap bij V&S Groningen (handbal) ben ik mij gaan richten op de praktische ondersteunende en organisatorische taken van het hardlopen. Met de opleiding Sportverzorging & Massage en Medical Taping Concept heb ik mijn kennis vergroot.

Voor meer info zie www.doumax.nl/

 

 

 

Dannie Snijder – Fysiotherapeut


Sinds enkele jaren is Dannie als vaste fysiotherapeut aan het team verbonden. Vanuit zijn praktijk Fysiosportief behandelt en monitort hij de atleten. Ook voor de eerste fase revalidatietraining na een blessure komen de atleten bij Dannie. In zijn hoedanigheid als fysiotherapeut onderhoudt hij nauwe contacten met het UMCG waarmee een samenwerkingsverband bestaat Dannie heeft zelf als topamateur in het wielrennen een sportieve achtergrond.

Voor meer info zie www.fysiosportiefgroningen.nl